kat1410 Napisano 21 października 2008 Udostępnij Napisano 21 października 2008 witam jestem nowym użytkownikiem kupiłem dwie kolumny podłogowe vk776 440 VAT trzy drożne i na tych kolumnach mi pisze impremendacja 6 Ohm co to znaczy???Jaki do tego byłby idealny wzmacniacz do 300 zł z możliwością rozbudowy do 6 głośników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robek Napisano 22 października 2008 Udostępnij Napisano 22 października 2008 To znaczy, ze impedancja wynosi 6 omow, tak jak 100w na zarowce oznacza, ze jej moc to 100w. Jesli nie wiesz co to impedancja wystarczy zajrzec na google. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 29 października 2008 Udostępnij Napisano 29 października 2008 Imho producent zrobil cos i nie mial pojecia ile to ma ohm czy 4 czy 8 dlatego wpisal wartosc posrednia 6 ohm;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts