Kamil Pałka Napisano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2019 Witam mam pytanie jak podłaczyć laptopa z amplitunerem pomijając HDMI które jest już zajęte przez monitor. Z góry dziękuje za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2019 Nie znam się ,ale może https://allegro.pl/oferta/vention-adapter-usb-type-c-2x-rca-cinch-1m-7554804178 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Pałka Napisano 8 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2019 (edytowany) TYP C zajęty Pozostaje kupić jakąś lepszą kartę muzyczną i wtedy AUX tak mi się wydaje, że to bedzie najlepsze bo przez "bluta" co jakiś czas jest przerwanie na ułamek sekundy gdzie mnie to drażni jak nie wiem co:) Edytowano 8 sierpnia 2019 przez Kamil Pałka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts