Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam . 

Dziś zakupiłem soundbar Focal Dimension wraz z Sub Air i tu mam problem. Jest to niby subwoofer bezprzewodowy i teraz pytanie jak go sparować z soundbarem ponieważ  siedzę już 25 min i nie wiem jak to zrobić. 

Proszę o szybką odpowiedź. 

Napisano (edytowany)

Nadajnik radiowy podłączasz do wyjścia Sub Line Out, przełącznik opisany jako subwoofer ustawiasz w pozycji 12 i przyciskając mały włącznik Wireless Sync na subwooferze dokonujesz parowania.

Edytowano przez Marioxxl74
Napisano
31 minut temu, Marioxxl74 napisał:

Nadajnik radiowy podłączasz do wyjścia Sub Line Out, przełącznik opisany jako subwoofer ustawiasz w pozycji 12 i przyciskając mały włącznik Wireless Sync na subwooferze dokonujesz parowania.

Dzięki za odpowiedź 

40 minut temu, Marioxxl74 napisał:

Jednak nie. Zrobiłem wszystko to co kazałeś i w momencie kiedy przytrzymuje przyciska na przycisku zaczyna po chwili migać lampka wyżej  i nic. 😭

14 minut temu, (•‿•) napisał:

Dzięki za odpowiedź 

Jednak nie. Zrobiłem wszystko to co kazałeś i w momencie kiedy przytrzymuje przyciska na przycisku zaczyna po chwili migać lampka wyżej  i nic. 😭

Ooooo poszło 

• 8 months later...
Napisano

Witam, jestem ciekaw jak macie ustawiona głośność subwofera i w ilu metrach kwadratowych on dziala. 

Ja mam komplet soundbar dimension i air sub. Pokój około 19m2. Pokretło głośności na pierwszej kresce. 

Jak jest u was jak najlepiej go ustawic. 

• 2 years later...
Napisano
Dnia 13.08.2019 o 19:04, Marioxxl74 napisał:

Witaj, mam podobny problem. Nie mogę podłączyć air do dimension. Nadajnik połączony z subem, przełącznik mam w pozycji 12, wciskam na parę sekund Sync - na początku szybko miga potem oba (w nadajniku i subie) świecą na stałe ale dźwięku brak. Przy włączaniu suba słychać, ze głośnik "pyka". Nie wiem czy coś robie nie tak czy konieczna wizyta w serwisie. Dopiero co kupiłem ten sprzęt z drugiej ręki..