martini_dy Napisano 30 października 2008 Udostępnij Napisano 30 października 2008 Hejka, Zakupiłem już HK 3490, gra jak na moje ucho bardzo ładnie, czysto i dynamicznie, dzwięk jest soczysty, na poprzednim sprzęcie Yamaha grał bardzo sucho i twardo, ten dzwięk z HK jest ciekawszy dla mnie - ale to kwestia gustu. Teraz pytanie, gram na Paradigm monitor 3v4, chcę je zamienić na Paradigm monitory 7v5 bądz 9v5 - co lepiej kupić ??? Będą grały w pokoju 35 m2, typowe studio, tv + dvd + kanapa i mały dywan - minimalizm, muzyka to różna głównie rock, jazz, czasami coś polskiego, troche Floydów, trochę popu - czyli wsio co polecacie ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Do 35 metrów na pewno nie monitory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Witam!W ostatnim "Audio" (11/2008), jest test 9v5. Radzę się zapoznać. Na taką powierzchnię, przydało by się może nawet coś większego, np. Monitor 11v.5. Określ kwotę graniczną przeznaczoną na zakup.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts