Sawpel Napisano 1 października 2019 Udostępnij Napisano 1 października 2019 (edytowany) Posiadam Audio Eterna, kupiłem je bardzo dawno, na studiach i służą mi cały czas. Dotarło jednak do mnie niedawno jak paskudnie wszystko basem zaśmiecają. Nie wiem czy to starość czy jakaś dojrzałość, ale nie da się ich używać. Zrobiłem mały research rynku, poczytałem forum, E1001 i Fioo F9 wyszły na pierwszy plan. Czytałem recenzje obu i 1more są podkreślone jako te, które wręcz zalewają środek basem względem Fioo, które grają czyściej. I teraz się zastanawiam jak ma się ten bas E1001 względem Audio Eterna, czy to coś podobnego czy jednak zupełnie inna liga i błędem jest je nawet razem zostawiać. Miał ktoś styczność z jednymi i drugimi? Edytowano 1 października 2019 przez Sawpel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawpel Napisano 3 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2019 W takim razie postanowiłem kupić 1more. Jako, że nie jestem jakimś wybitnym znawcą tematu, stwierdzę tylko, że Audio Eterna to kategoria bassheada, a 1more grają bardzo równo i nie zaśmiecają wszystkiego basem. Jestem zadowolony z zakupu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts