lopez Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Na początku chciałbym z wszystkimi się przywitać " Hej" Ostatnio wpadłem na genialny ( jak dla mnie pomysł ) posiadam już wysłużony zestaw Creative T7900.Ma już parę ładnych lat i po subwooferze słychać ten szmat czasu. Zastanawiam się nad wymianą głośnika ( w nim ) tylko za bardzo nie wiem jaki wybrać.Zestaw nie jest mocny sub posiada raptem 24w a średnica głośnika to 16cm.Chciałbym zmienić sam głośnik może moglibyście mi pomóc w wyborze ?? Czy lepiej powiększyć otwór i dać np 20cm ?? czy dalej iść w 16 cm.Podaje jego wymiary abyście mogli zobaczyć czy warto ładować coś większegoWymiary głośnika niskotonowego 300 x 192 x 283 mmMiło by mi było żeby ktoś mnie ukierunkował Dziękuję za wszystkie sugestie i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roker Napisano 10 listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 listopada 2008 Najlepiej zacząć od ustalenia objętości i typu obudowy jaką masz, a potem dopiero myśleć o głośniku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 Myśle,ze i tak i tak dużo tu nie zdziałasz w tym temacie dobierzesz dobry głośnik a koncówka nie da rady go nawet rozpędzić... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lopez Napisano 12 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 macie racje :/ czyli pozostaje kupno wzmacniacza i kombinowanie na skrzyni albo tej albo nowej konstrukcji.Moglibyście polecić jakiś niedrogi dobry schemat suba ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 listopada 2008 Udostępnij Napisano 12 listopada 2008 lopez zerknij w googlach.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts