zecke85 Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Witam, mam maly problem, chcialbym zakupic dobry zestaw kina domowego,niestety nie mam pomyslu co wybrac, czy moglibyscie cos zasugerowac?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 listopada 2008 Witaj pierwsza sprawa zobacz jak konstruowane są wątki i dopisz to czego w nim brakuje.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zecke85 Napisano 5 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2008 Ok, juz sie poprawiam;)Tak jak wczesniej mowilem poszukuje zestawu kina domowego. Ponizej podaje informacje ktore moga byc przydatne: Pokoj: pokoj ma ok 32-35 mTyp muzyki: wszystkiego po trochu z przewaga elektro houseBudżet: ok 10000Jesli chodzi o moje oczekiwania, to chcialbym miec sprzet dobrej jakosci ktory zapewni mi odpowiedni jakosc dzwieku.Chcialbym takze aby w zestawie znalazly sie glosniki, tuner, wzmacniacz oraz dvd( nie interesuje mnie narazie format blue ray)Z gory dzieki za pomoc,i zainteresowanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts