akudlacz Napisano 13 października 2019 Udostępnij Napisano 13 października 2019 Cześć, zbieram z kolegą grupę do TIDAL FAMILY, także jeśli jesteś zainteresowany/a dołączyć do nas to proszę napisz do mnie na pw albo na adres e-mail adrian.kudlacz@gmail.com. Koszt uczestnictwa to 10 zł miesięcznie. Dodatkowo jak ktoś jest też zainteresowany to posiadam grupę rodzinę YouTube premium za 8 zł miesięcznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domass Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 Dnia 13.10.2019 o 15:28, akudlacz napisał: Cześć, zbieram z kolegą grupę do TIDAL FAMILY Wersja HiFi / Master? Jeśli tak, to mogę dołączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akudlacz Napisano 17 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 października 2019 2 godziny temu, Domass napisał: Wersja HiFi / Master? Jeśli tak, to mogę dołączyć. Witam, rozumiem że to Pan kontaktował się ze mną poprzez e-mail ? Cześć, zbieram z kolegą grupę do TIDAL FAMILY HIFI-MASTER, także jeśli jesteś zainteresowany/a dołączyć do nas to proszę napisz do mnie na pw albo na adres e-mail adrian.kudlacz@gmail.com. Koszt uczestnictwa to 10 zł miesięcznie. Dodatkowo jak ktoś jest też zainteresowany to posiadam grupę rodzinę YouTube premium za 8 zł miesięcznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domass Napisano 18 października 2019 Udostępnij Napisano 18 października 2019 Tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strogoff Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Szanowni Państwo. Chciałbym stworzyć grupę Tidal HiFi Family. Szukam chętnych. Proszę o kontakt. Zasady: kwotę opłat zawsze dzielimy na ilość uczestników deklarowany czas uczestnictwa minimum 2 lata możliwość odsprzedaży uczestnictwa płatność dokonuje jedna osoba reszta grupy wpłaca stały przelew na wskazane konto kaucja na koncie zabezpieczająca tworzącego grupę P.S. Możemy też dołączyć się do innej grupy. Tidalgroup2020 (at) gmail.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts