Bartek Białas Napisano 23 października 2019 Udostępnij Napisano 23 października 2019 (edytowany) Na Wstąpię Chciałbym przywitać wszystkich forumowiczów i fanów audio mianowicie mma taki dylemat pokój około 20 metrów 5x4 metra zastanawiam się nad głośnikami tmr produkowanymi w Berlinie lata 85 i późniejszych na wstegach philipsa model standard II .lubię każda muzykę lecz raczej lubię wytapiać sie również w wolne kawałki , może polecicie coś od siebie.wzmacniacz jaki posiadam to yamaha cr2020 2x100 przy 4ohm , 2 x 200 8 ohm pracauje w tej chwili na sansui sp x 8700 lecz brakuje mi trochę basu , chodź głośniki grają niebiańsko czysto dziekuje z góry za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich forumowiczow Edytowano 23 października 2019 przez Bartek Białas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Białas Napisano 28 października 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 października 2019 Dziękuję za odpowiedź kupiłem canton rc l i jest na prawdę dobrze z moją yamaha cr 2020 dają czadu pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts