onegrx1 Napisano 1 listopada 2019 Napisano 1 listopada 2019 Cze艣膰, Pisz臋 z pro艣b膮 o pomoc w wyborze zestawu stereo do oko艂o 3000z艂. U偶ywa膰 go b臋d臋 do s艂uchania muzyki (g艂贸wnie rock, klasyczna, jazz, elektro, pop), ogl膮dania film贸w z telewizora Philips 65PUS8303 oraz grania na Playstation. Salon ma wymiary 4.5m x 3m, ale jest po艂膮czony z jednej strony ze sporym przedpokojem zajmuj膮cym drugie tyle miejsca (czy d藕wi臋k b臋dzie w takim razie jako艣 ucieka艂?). W salonie Denona by艂a promocja i polecono mi zestaw CEOL N10 + Polk Audio Signature S20, teraz raczej zamiast CEOLa pokazywali mi RCD-N41 + Polk S20 za 2000z艂. W innym sklepie polecano mi zestaw Yamaha R-N303D z kolumnami pod艂ogowymi Indiana Line NOTA 550 za 2700z艂 Czy macie jakie艣 do艣wiadczenie z tymi kolumnami i mogliby艣cie mi doradzi膰 kt贸re by艂by lepsze? Amplituner wola艂bym jednak klasyczny, a nie miniwie偶e od Denona, ale czy w tym bud偶ecie znajd臋 co艣 lepszego ni偶 303 i czy ewentualnie warto przekroczy膰 bud偶et dla Yamahy N602. I czy 艂膮czy膰 te amplitunery z Polkami czy Nota 550. Widzia艂em te偶 polecane Quantum Magnum 723 ale ci臋偶ko mi si臋 do tego wszystkiego odnie艣膰 bo aktualnie s艂ucham muzyki na starej miniwie偶y za 300z艂, z telewizora lub z s艂uchawek Sennheiser HD4.40BT聽 Znajomy poleca艂 mi r贸wnie偶 https://musiccenter.pl/sklep/studio-nagran/monitory-studyjne/adam-audio-t7v/ ale wtedy nie nie pod艂膮cz臋 ich pod amlituner tylko b臋d臋 musia艂 mie膰 ca艂y czas w艂膮czony komputer z pod艂膮czonym interfejsem d藕wi臋kowym. Pozdrawiam serdecznie, Bartek Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts