Skocz do zawartości

Panel boczny - pomaga czy przeszkadza?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy panel boczny obok okien dialogowych w poszczególnych tematach zabiera Wam miejsce na pisanie i lepiej go usunąć?

Ankieta jest zamknięta na nowe głosy

Recommended Posts

Napisano
Szukam zestawu kina domowego do ogladania filmow 90% w pomieszczeniu 22 m2 i sluchania muzyki 10% wartosci ok 4000. Na rynku jest duzy wybor takiego sprzetu co uniemozliwia dla mnnie podjecie decyzji potrzebuje pomocy co powinien miec i czym sie charakteryzowac taki zestaw jak najlepiej sie zdecydowac poniewaz niemam czasu na odsluchiwania lecz po rozmowach doszlem do wniosku ze zalerzy mi na porzonnych glosnikach i godnym wzmacniaczu by razem daly mi powalajacy efekt dzieki za odpowiedzi i propozycje sklepow gdzie takie zestawy moge tanio kupic
Napisano
Cześć na prawde bardzo mało konkretów, powiem Ci tak przesiadłem sie ze stereo na kino, teraz zmieniam kino na kino +multimedia.. dawno przekroczyłem 10tyś pln i jeszcze efektu powalającego nie ma..zastanow sie czy kwota 4k..da rade..
za 4k dostanie w miare dobry zestaw samych głośników..bez rewelacji ale dobry..i mowie tuo 5.1 czasem nie szalej z 7.1.bo bedziesz musiał dołożyć jedno zero do swojej ceny...
Napisano
No wiesz dla pasjonata poziom "efektu powalajacego" jest w innym miejscu icon_wink.gif

4000zł na początek myślę że jest w stanie zadowolić naprawde bardzo wielu.

Myśle że w tej cenie Najrozsadniej kupić jakiś amplituner z najnowszej generacji z "dekoderami HD" Czyli Wybrać między Denonem 1909/Onkyo 606/HK 255/Yamaha 663 ...... Mi osobiscie najbardziej pasuje DENON, najbardziej odpowiada mi brzmieniowo i w ogóle ;> I zbiera też najlepsze opinie w testach na świecie icon_wink.gif Ale każdy inny też bedzie dobrym wyborem.

Do tego z głośników Jamo 606 Albo Quadrale Quintas 500

Do tego DVD Pioneera np. DV 410 :>

Oraz nie wiem co myślicie np. o takim pomyśle żeby np. na Fronty kupić dwa dobre monitory np. Canton GLE 430 A reszte dopełnić takim zestawem jak Canton Movie mx 120 wyszedł by z tego zestaw 7.1 .... pokoj to 22m2

Napisano
Powiem tak krótko zwiźle i na temat icon_smile.gif Denon - ok wybór - sam tez go osobiście popieram wybrałem ; modei ..cała masa i dzięki nim można łatwo konfigurować
(w listopadowej Audio jest tez test 4 av w cenie do 3 kolo w poprzednim jest test tańszych)
Scieżek 7.1 jest tak mało,ze w ogole cięzko taki film trafic..wszyscy nagrywają w 5.1 jaki wniosek pchac sie w dobre 5.1 - tylko i wyłącznie.. no chyba, że się uprzesz..
Tymczasowo odpuścic sobie Blue.R.
Jezeli wiecej kino to na poczatku wypadalo by kupc dobre dvd..

(ps. przypomnij sie wieczorem jak bede w domu ..to pogadamy w tym temacie)