kazior Napisano 13 listopada 2008 Napisano 13 listopada 2008 Witam wszystkich.Mam pytanie o głosniki WHARFEDALE VARDUS 300 czy ktos posiada taki zestaw glośników lub miał z nimi styczność, akualnie można je kupic za 1.500 zl wiec moje pytani brzmi:Czy warte są swojej ceny, czy jednak jest coś lepszego od tego zestawu w tej cenie lub 200-300 zl droższe?Dodam że mam pokuj 12m2 Przeznaczenie: kino domowe i słuchania muzykiZa odpowidź z góry dziekuje Pozdrawiam Odpisz, cytując
BAGIENNIK Napisano 16 listopada 2008 Napisano 16 listopada 2008 W tej cenie Vardusy bym odpuścił , za 1800zł kupisz rewelacyjne moim zdaniem Cantony GLE 407 lub (nowszy model) GLE 470, polecam ich posłuchać i dotknąć Odpisz, cytując
kazior Napisano 16 listopada 2008 Autor Napisano 16 listopada 2008 Głosniki o ktorych piszesz sa 2 kolumny a ja pisalem o zestawie 5.0 Amplituner mam zamiar kupicDENON AVR-1909 albo YAMAHA RX-V663 Myslalem tez czy kupic na poczatku 2 kolumny przednie a potem jak bede mial kase dokupic reszte.Słuchalem JBL Northridge E80 ale na innym amplitunerze ale nie mamietam modelu,nie wiem jak beda graly w moim pokoju 12m2, jak ktos ma swoje zdanie na ich temat to pisac Cantony GLE 407 nie słuchalem ale to w najbliższym czasie zmienie Odpisz, cytując
kazalski Napisano 16 listopada 2008 Napisano 16 listopada 2008 te jlb to moze fajne wygladaja ale graja fatalnie. bas strasznie kartonowy, rozlazly. w zyciu bym ich nie kupil za tyle kasy mialem okazje ich raz sluchac i podziekowalem.hmmm pokoj 12 m ... jak masz tam jescze lozko i np szafki to nie kupuj podlogowek , gdzie je zmiescisz ? ( chyba ze to ma byc osobny pokoj do odsluchow )za taka kwote kupisz pozadne monitory o duzej skutecznosci w sam raz na taki pokoik. do kina w razie potrzby mozna suba dokupic i tylnie i bedzie to samo. ( chociaz sub do takiego pokoju tez nie wskazany ) taka moja opinia Odpisz, cytując
BAGIENNIK Napisano 17 listopada 2008 Napisano 17 listopada 2008 Cytat Głosniki o ktorych piszesz sa 2 kolumny a ja pisalem o zestawie 5.0 Amplituner mam zamiar kupicDENON AVR-1909 albo YAMAHA RX-V663 Myslalem tez czy kupic na poczatku 2 kolumny przednie a potem jak bede mial kase dokupic reszte.Słuchalem JBL Northridge E80 ale na innym amplitunerze ale nie mamietam modelu,nie wiem jak beda graly w moim pokoju 12m2, jak ktos ma swoje zdanie na ich temat to pisac Cantony GLE 407 nie słuchalem ale to w najbliższym czasie zmienie Ciekawe gdzie to napisałeś że 5.0 ?Nie wspominajac, że piszesz w dziale "Stereo" ;]To jak do takiego malutkiego pomieszczenia to lepsze beda monitory i tu posłuchaj GLE 430 :> (1000-1200zł para)Instalowałem to ostatnio w niewielkim pomieszczeniu i grało milutko :> Do tego ten 1909 ! A zakup na początek tylko frontów (porządniejszych) to lepszy pomysł niż budżetowy zestaw VardusówPudła JBL E80 bym odpuścił zdecydowanie :> Odpisz, cytując
Recommended Posts