adzinek Napisano 18 listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 listopada 2008 Witam!To mój pierwszy post na tym forum, a więc..jeszcze raz witam Chciałbym sobie w miejsce moich wysłużonych Creative G 550 kupić sobie porządne głośniki stereo.Wybór padł na monitory aktywne Alesis M1 Active Mk2.Przez zakupem jednak chciałbym się dowiedzieć jak takowe "głośniczki" można do karty dźwiękowej podłączyć?Wiem, ze jest w nich wejście Combo XLR 1.4", ale za nic nie wiem jak mógłbym go użyć w połączeniu z komputerem i czy jest to w ogóle możliwe.Z góry dziękuję za szybką odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 18 listopada 2008 Udostępnij Napisano 18 listopada 2008 Ja mam takie pytanie czy Ty chcesz je ustawić na biurku ?Podłączysz je jak kazdy zestaw komp poniewaz mozesz podlczyćje za pomoco wspomnianego Combo XLR 1.4",ale jak widac na obrazu masz typowe wyjscie audio wiec spokojnie mysle,ze nie bedzie problemu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adzinek Napisano 19 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2008 Cytat Podłączysz je jak kazdy zestaw komp poniewaz mozesz podlczyćje za pomoco wspomnianego Combo XLR 1.4",ale jak widac na obrazu masz typowe wyjscie audio wiec spokojnie mysle,ze nie bedzie problemu Zauważ jakiego modelu to zdjęcie.Jest to Alesis M1 Active 320 USBAlesis M1 Active Mk2 takowego wejścia audio nie posiadają.Jaki mi możesz polecić przewód łaczący PeCeta z M1 Active Mk2?Jeżeli możesz to zamieść link z nim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts