patrykga Napisano 21 listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 listopada 2008 Witam serdecznieRozglądam sie powoli za zestawem kina domowego. Nie jestem do końca przekonany do gotowych zestawów z Allegro więc wolę zapytać. Chodzi mi głównie o zestaw do oglądania filmów i grania na PS3. Nie interesuje mnie za bardzo DVD (chce wykorzystać w tym celu PlayStation3). Chodzi głównie o odtwarzanie filmów z komputera (najlepiej przez HDMI) i DVD. Czy możecie mi polecić zestaw który będzie w miarę ładnie grał? Nie zależy mi także na dużej mocy, raczej nie oglądam głośno filmów. Pokój około 18m2.Dziękuje i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Witamy serdecznie. Skoro umiesz zakładać nowy temat, umiesz pewnie też czytać stare w których znajdziesz wszystko o co pytasz :> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykga Napisano 22 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 (edytowany) Wow dzięki okazałeś się wyjątkowo pomocny. Pytam dlatego że większość tematów na forum odnosi się do sprzętu który albo w połowie będzie do muzyki albo przeważnie do muzyki. Zestawy zawierają przeważnie DVD. Ja szukam tylko amplitunera i głośników do oglądania filmów. Takiego tematu nie znalazłem.Pozdrawiam Edytowano 23 listopada 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BAGIENNIK Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 Najrozsadniej wypadnie chyba Yamaha 663 + Quadrale Quintas 500 - jezeli myślisz o podłogówkach :>A jeżeli wolisz coś skromniejszego to np. JBL SCS 178 :> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysl_17 Napisano 22 listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 listopada 2008 może diy ? za tą kase można zrobić fajne 5.0 które wystarczy z pewnością na długo . Z takim pomieszczeniem brałbym stereo ... mam niewiele mniejsze i spokojnie wystarczają moje na 15/40/5(te białe co w siestach są) + dx( duńska vifka ) ba nawet powiedziałbym że jeszcze spory zapas mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutu Napisano 25 listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 listopada 2008 Witam.Spokojnie moge ci polecic Yamaha 663 + JBL SCS 178. Sam posiadam taki zestaw w nie duzym pokoju i naprawde daje rade. Mimo niewielkich rozmiarów kolumn mają one sporą moc.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts