Krzysztof Nowak Napisano 28 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2019 Witam szukam nagłośnienia delikatne (biuro + kuchnia) na chwilę obecną razem, później każde osobno. zainteresowałem się urządzeniem ieast audiocast m5 i do tego tani wzmacniacz z allegro https://allegro.pl/oferta/mengs-ma-170-hifi-stereo-audio-amplifier-car-7526737678 kolumny jakie posiadam (sufitowe) pioneer ts-g1721I mam na chwile obecną w biurze oraz w kuchni po 2 kolumny. proszę o opinie czy to zadziała, ewentualnie czy ktoś posiada taki sprzęt i jego opinie na ten temat. z góry dziękuję przyszłościowo chcę dokupić 2 taki zestaw jeśli wszystko będzie ok i zrobić 2 niezależne strefy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Nowak Napisano 30 grudnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2019 nikt nic? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts