dawid1346 Napisano 23 listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 listopada 2008 Witam.Chcę kupić tanie(do 50zł) głośniki do komputera ale takie żeby były głośne i miały mocny bas.Mam karte dzwiękową zintegrowaną z płytą główną i do wykorzystania tylko jedno wyjście jack.Szukałem na aukcji i w sklepach ale jest tego tyle że nie wiem jakie wybrać.Może ktoś mi poleci coś dobrego w tak niskiej cenie?Proszę o pomoc. Dane mojej karty dzwiękowej(PC Wizard): Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VM Network Connection82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 listopada 2008 Udostępnij Napisano 23 listopada 2008 Wybacz w tej cenie niestety nie będzie ani głośno ani basu, rzeczywistość jest brutalna.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1346 Napisano 25 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2008 Zastanawiam się nad tymi głośnikami,może doradzicie albo napisznie które w wybralibyście z niżej przedstawionych1 ZESTAW2 ZESTAW3 ZESTAW4 ZESTAW Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 listopada 2008 Niestety nie słyszałem żadnych - pewnie nawet nie widziałem..cięzko stwierdzić czy w ogole bedą różnica.POzdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts