korneloo Napisano 24 listopada 2008 Udostępnij Napisano 24 listopada 2008 Szukałem podobnych tematów na forum ale nie mogłem znależc dlatego zrobilem nowy .Mam takie pytanie chciałbym zeby moja skrzynia basowa ktora gra aktualnie w aucie zagrała mi w domu , czy jest taka opcja w ogole co bym musial miec ? jakies przetwornice ? przejściowki i do czego ja podłączyc ?nie pisze dalej bo nie wiem czy jest taka mozliwosc .Pozdro ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 25 listopada 2008 Udostępnij Napisano 25 listopada 2008 witam zupełnie dwie inne bajkiPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korneloo Napisano 25 listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2008 Cytat witam zupełnie dwie inne bajkiPozdrawiam dwie różne lecz może mają wspólny motrał ??Nie ma żadnego sposobu na zamontowanie takiej skrzyni w domu jakies przejsciówki ? przetwornice ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts