AutoPirat Napisano 24 kwietnia 2024 Napisano 24 kwietnia 2024 Dnia 8.01.2020 o 15:57, MobyDick napisał: Brak tej świadomości prowadzi do tego że ludzie którzy ustawiają fronty jako duże i maja subwoofer są sfrustrowani słabą jego działalnością , bo idzie nim tylko bas z kanałów tylnych ( w większości przypadków ). No to się wyjaśniło Wczoraj słuchając muzyki w trybie multi stereo, przykładałem ucho do subwoofera i zastanawiałem się, co to się mu nagle odmieniło. Odpisz, cytując
Nie wiem jakie Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Mam taki sam problem jak w temacie. Mam QUADRAL Quintas 6500 LE 5.0.. niestety jak pisano poprzednio niemieccy producenci piszą 4-8ohm.. do tej pory (jakies 2 lata) służył mi DENON AVR 1311.. nie słucham często głośno.. jednak w ostatnich dniach się poddał (jest w naprawie jeszcze nie wiem co z nim) i tak się zastanawiam jaki amplituner budżetowo wybrać do tego zestawu głośników i jaki subwoofer dobrać do odciążenia ampli.. mój uszkodzony ampli jak sprawdzialem uzywany sprawny kosztuje kolo 400zł na tą chwile.. szału niema ale służył mi bez zarzutu do tej pory.. (pokój około 25m2.. niestety płytki na podłodze i skosy na 2 przeciwległych scianach naprzeciw sprzetu) Odpisz, cytując
Recommended Posts