luki343 Napisano 8 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2008 Będe robił audio w skuterze. Więc potrzebuje 2 głośniki i wzmacniacz/radio. Ale jak radio to musi być mp3 i wejście usb/slot na karte micro SD albo SD. Całej kasy mam 200zł. Jak dobrze pójdzie to 250zł. Co polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeczek Napisano 9 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 boomboxa na ramie i jazdaA tak na poważnie za 200 zł chesz radio i głośniki? w takiej cenie to chyba obojętne co kupisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki343 Napisano 9 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 (edytowany) Czy ja napisałem że koniecznie ma być radio?? Polećcie mi tylko głośniki do 120zł. Żeby były 2 w komplecie. Bo wzmacniacz juz będe miał.taki o http://www.allegro.pl/item499989152_wzmacn...do_skutera.html Edytowano 11 grudnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeczek Napisano 9 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 (edytowany) Szukaj wśród firm HELIX, Power Bass, Ground Zero. Choć nie wiem czy do 120 zł znajdziesz 16cm odseparowany zestaw, może coś używanego się trafi. Edytowano 11 grudnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki343 Napisano 9 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 (edytowany) Może jakieś linki do głośników. Edytowano 11 grudnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 10 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2008 z odseparowanych do 120 zł pamiętam że kiedyś się polecało phonocar np:http://allegro.pl/item495525824_golf_passa..._zwrotnica.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts