lukasz_pro Napisano 9 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2008 witam , jestem nowy na forum moje pytanie brzmi.... czy są jakieś kolumny w cenie max do 1000zł które zagrają podobnie do tego ------>http://jbl.pl/index.php?action=2&sort=1&id=139 ???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
space Napisano 10 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2008 Może zamiast wklejać coś co się nie linkuje podałbyś przynajmniej symbol i markę "tego". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 10 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2008 Cytat Może zamiast wklejać coś co się nie linkuje podałbyś przynajmniej symbol i markę "tego". ok ale czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 Cytat Cytat Może zamiast wklejać coś co się nie linkuje podałbyś przynajmniej symbol i markę "tego". ok ale czy ktoś zna odpowiedź na moje pytanie??? JBL model gto1204 bp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts