Sylwia Szkudlarz Napisano 15 lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Witam, kupiłam kabel RCA. Podlaczylam pod telewizor, czerwony jack pod gniazdo R, a biały pod gniazdo L. Nie wiem niestety jak podłączyć pod aplituner (w ktore gniazdo podpiąć) i czy trzeba coś zmienić w ustawieniach telewizora oraz co trzeba włączyć na amplitunerze. Bardzo proszę o pomoc :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 15 lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Jaki konkretnie tcl. Na moje oko nie masz tam wyjścia analogowego audio. Więc albo dac albo przez słuchawkowe (o ile jest) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Szkudlarz Napisano 15 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Sluchawkowe jest, ale jak podlaczyc z amplitunerem? Gdzie podpiac kabel do amplitunera a druga sprawa jaki musiaby to byc kabel? Przez sluchawkowe podlaczam zwykle glosniki komputerowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 15 lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Jack na 2 x rca https://www.x-kom.pl/p/328352-kabel-audio-unitek-kabel-jack-35mm-2x-chinch-15m.html?gclid=Cj0KCQiAyp7yBRCwARIsABfQsnRCyqnv_4JXt3vE8-IDmq4g9VvY6C5sr549KtB8NOTpP1Q5uoQR2N8aApN-EALw_wcB Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Szkudlarz Napisano 15 lutego 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2020 Ok bardzo dziekuje za pomoc. Zamowiony kabel. Za kilka dni sprawdze czy działa:-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts