illusionmw Napisano 14 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2008 Witam.Zdecydowałem się na zakup kolumn Tonsila, tylko interesuje mnie jedna rzecz. Na allegro większość kolumn Altus 140 ma z przodu blaszkę z częstotliwością, a mój znajomy ma Altusy 140, z taką różnicą, że z przodu nie ma żadnej blaszki z częstotliwością tylko jest napis : ALTUS 140, takie literki przyklejone bodajże. Czy jest jakaś zasadnicza róznica między nimi? Jakaś słyszalna różnica? Czy te były później wyprodukowane? Bo już nie rozumiem.Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illusionmw Napisano 15 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 Nikt nie wie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 15 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 nie że nikt nie wie tylko tu jest "mało" osób na forum musisz zaczekać na odpowiedź (sam nie lubie czekać ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 15 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 Żadna różnica. Kolumny Altus były produkowane kawał czasu i zależy od serii. Tak samo jak wiele sprzętów Unitry, produkowanych na export. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts