Lukaszo Napisano 14 grudnia 2008 Napisano 14 grudnia 2008 Witam, jestem nowy na forum więc chce na początku przywitać się z wszystkimi Chce zakupić amplituner i kolumny frontowe(w przyszłości chce skompletować całe kino domowe,chce dokupić odtwarzacz DVD, kolumny tylne, centralna i subwoofer) zdecydowałem się na kupowanie na raty bo chce kupić dobry sprzęcik. Moje ograniczenia finansowe są do 1600-1700 zł za amplituner i kolumny.Nie wchodzą w grę tutaj żadne chińskie badziewie jak Voice Kraft czy Koda.Wcześniej słuchałem muzyki na Onkyo tx-8211 i kolumny Phonar, ale sprzedałem sprzęt w korzystnej cenie bo chce skompletować kino domowe ;] .Co do amplitunera to myślałem o ONKYO TX-SR304 albo o PIONEER VSX-418Co do kolumn to muszą być w miarę mocne, dobra jakoś dźwięku zarówno do muzyki jak i do filmów:) Najlepiej kolumny 3-drożne z systemem bass-reflex, Wysokie i zgrabne podłgowe.Liczę na waszą pomoc z wyborem sprzętu:) dzięki i pozdrawiam.p.s. w grę wchodzi jedynie nowy sprzęt;) Odpisz, cytując
space Napisano 21 grudnia 2008 Napisano 21 grudnia 2008 Skoro nie patrzysz na chińskie badziewia typu Koda to wiesz co dobre i żadne forum interetowe Ci nic mądrego nie doradzi. Pora wybrać się do sklepu i posłuchać. Odpisz, cytując
Recommended Posts