Dziabąg Napisano 18 lutego 2020 Udostępnij Napisano 18 lutego 2020 Witam chciał bym się doradzić a bardziej zapytać o jedną ważną i trapiącą mnie sprawę a że nie jestem w temacie zbyt długo wolę się zapytać doświadczonej osoby zanim popełnię jakąś gafę, a więc mam subwoofer a dokładniej to skrzynkę z głośnikiem 130W (8 omowym) i znalazłem taki oto wzmacniacz https://glosniki-instalacyjne.pl/voice-kraft-vk-6360-hdmi-amplituner.html ( Voice Kraft VK 6360 HDMI) i on ma wyjście na sub pasywny o mocy 80W oraz zakresie od 4-16ohm i czy jest możliwość oraz sens podłączenia tych urządzeń tak wiem że sub aktywny był by o niebo lepszy lecz jak chciał bym tak to ze sobą połączyć a nie wiem czy to możliwe bez uwalenia czy to wzmacniacza czy suba, a jeśli nie ma takiej możliwości to jak możliwie budżetowo sprawić by to grało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts