w-w-w-w-w5 Napisano 15 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 Jestem całkowitym laikiem w sferze elektroniki. chciałbym się od was dowiedzieć czy jest możliwe połączenie amplitunera ze wzmacniaczem ?? Mam mocne kolumny 2x300W RMS i wydaje mi się że sam amplituner może ich nie pociągnąć. Możecie jakoś pomóc ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 15 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2008 Podlaczenie amplitunera we wzmacniaczem mija sie z celem gdyz amplituner to wzmacniacz z radiem. Jezeli masz jakies 80 W na kanal z tego amplitunera to wystarczy do naglosnienia sporego pokoju .. ale z takimi kolumnami to na dyskoteke ratowac cie moze kocowka mocy ktora ma za zadanie wzmocnic sygnal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w-w-w-w-w5 Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 No tak tylko czy końcówka mocy będzie podbijać bas w głośniku niskotownowym skoro nie ma w niej takiej regulacji ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts