Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam na forum,

Moja potrzeba jest dosyć pilna, otóż stara wieża tehniksa jest już na wylocie, nie był to super sprzęt, ale "był".
Od jakiegoś czasu mam w posiadaniu Kolumny Bang & Olufsen beovox35, oraz niedawno zakupiony gramofon technics SL/BD22.
Dotychczas sprzęt mnie nie zajmował na rzecz kolekcjonowania Płyt czarnych oraz CD. Do wspomnianego "zestawu" poszukuję wzmacniacza, i proszę o pomoc w wyborze sprzętu.Całość ma również być podłączona do komputera (filmy). Zdaję sobie sprawę iż fundusz jest skromny, jednak jeśli to coś da podam moje preferencje muzyczne: muzyka konkretna, atonalna z lat 20, Elektronika, free jazz, Noise, Klasyka

pozdrawiam

WTKse
Napisano
spokojnie kolego nie goraczkuj sie icon_smile.gif
z takiej kwoty mozna cos wybrac .. generalnie to w tym przedziale mozna znalesc cos z sony seria ES najlepiej 5xx
pioniera A 6xx w tym ze piornierki maja bardzije "ostry" dzwiek
Nad 304 tudziez inny model .. bo reszty nie znam
Yamaha ax 700
HK pm 645 vxi
Napisano
no nie powiem ze to zly wybor , jednak szukalbym z kocowka vxi , lepszy zapas mocy co za tym idzie i dynamika.

rotel to tylko jakis starszy, rotele sa dobre do rocka , maja dobry bas, jednak te starsze modele maja powysychane elektrolity, co wplywa na jakosc dzwieku ;]
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam, postanowiłem odświezyć temat:

zostałem posiadaczem kolumn B&O beovox s120, kolumny które posiadałem wcześniej uzyję jako tylnie (wiecej mocy bedzie potrzebne)....w dalszym ciągu poszukuję wzmacniacza tym razem do 500zł, proszę o radę

poz. i WŚ icon_smile.gif