WTKse Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 Witam na forum, Moja potrzeba jest dosyć pilna, otóż stara wieża tehniksa jest już na wylocie, nie był to super sprzęt, ale "był".Od jakiegoś czasu mam w posiadaniu Kolumny Bang & Olufsen beovox35, oraz niedawno zakupiony gramofon technics SL/BD22.Dotychczas sprzęt mnie nie zajmował na rzecz kolekcjonowania Płyt czarnych oraz CD. Do wspomnianego "zestawu" poszukuję wzmacniacza, i proszę o pomoc w wyborze sprzętu.Całość ma również być podłączona do komputera (filmy). Zdaję sobie sprawę iż fundusz jest skromny, jednak jeśli to coś da podam moje preferencje muzyczne: muzyka konkretna, atonalna z lat 20, Elektronika, free jazz, Noise, KlasykapozdrawiamWTKse Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WTKse Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 ktoś tu czyta posty? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 spokojnie kolego nie goraczkuj sie z takiej kwoty mozna cos wybrac .. generalnie to w tym przedziale mozna znalesc cos z sony seria ES najlepiej 5xxpioniera A 6xx w tym ze piornierki maja bardzije "ostry" dzwiekNad 304 tudziez inny model .. bo reszty nie znamYamaha ax 700HK pm 645 vxi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WTKse Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 dzięki,obecnie oscyluje wokół Nadów i Hk, w grę wchodzi jeszcze Rotel.....czy to jest dobra oferta? http://allegro.pl/item507232197_harman_kardon_pm_645.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 no nie powiem ze to zly wybor , jednak szukalbym z kocowka vxi , lepszy zapas mocy co za tym idzie i dynamika. rotel to tylko jakis starszy, rotele sa dobre do rocka , maja dobry bas, jednak te starsze modele maja powysychane elektrolity, co wplywa na jakosc dzwieku ;] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WTKse Napisano 16 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 aha, jeszcze mam opcje za równo 400zł marantz sm500dc+sc500 amp_pream - myslicie oczymś takim? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WTKse Napisano 25 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2008 Witam, postanowiłem odświezyć temat:zostałem posiadaczem kolumn B&O beovox s120, kolumny które posiadałem wcześniej uzyję jako tylnie (wiecej mocy bedzie potrzebne)....w dalszym ciągu poszukuję wzmacniacza tym razem do 500zł, proszę o radępoz. i WŚ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts