Sir_Lukasz Napisano 16 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2008 Witam Pierwsze mieszkanko... pierwsze kino... pytam, szukam... więc postanowiłem założyć posta i tutaj Póki co mój wybór padł na amplituner: YAMAHA AV RX-V 663 ok.1600 plnzestaw głośników: Harman/Kardon HKTS 11BQ ok. 1800pln i to są koszty w jakich chciałbym się zmieścić co do otwarzacza to jeszcze wszystko do ustalenia...słucham propozycji... ale napewno kupię sobie PS3proszę o poradysalon to 25m2 .... 50% film i 50% muzyka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir_Lukasz Napisano 18 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2008 ...o widzę że wszyscy chetni do pomocy...może przynajmniej wiecie gdzie jest jakieś dobre forum audio? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Cytat ...o widzę że wszyscy chetni do pomocy...może przynajmniej wiecie gdzie jest jakieś dobre forum audio? Dziwne wydaje mi się łączenie kolumn Harmana z elektroniką Yamahy, skoro sam Harman jest producentem dobrej elektroniki, natomiast raczej mało znanym producentem kolumn. Raczej spodziewałbym się połączenia w przeciwną stronę, tj kolumny Yamahy w zestawieniu z elektroniką Harmana.Porównaj lepiej te kolumny z innymi, pochodzącymi raczej od specjalistów w tym zakresie, bo w końcu one w głównym stopniu określą dźwięk Twojego przyszłego systemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts