Temosz Napisano 22 lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 lutego 2020 Witajcie! Przeprowadziłem się w końcu na własne mieszkanie i szukam głośnika bezprzewodowego, żeby sobie luźno muzyczka grała w środku ewentualnie jakaś większa posiadówka ze znajomymi. Pytanie, że nie wiem na jaki głośnik się zdecydować, bo nie wiem czego mam szukać. Czy mam patrzeć na głośniki przenośne? W sensie wiadomo że przenośny to tylko na plus. Chciałbym się zamknąć tak w 900 zł. Patrzyłem na głośniki w stylu jbl xtreme 2 lub onyx studio 4, ale nie wiem czym powinienem się kierować, żeby wybrać najlepszy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 24 lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 lutego 2020 (edytowany) Troche powyzej budzetu masz jest jeszcze jeden dobry glosnik i ladnie sie prezentuje: https://headbeat.pl/harman-kardon-go-play-czarny-glosnik-bezprzewodowy.html Zawsze mozna go polaczyc z drugim glosnikiem dzieki funkcji Wireless Dual Sound. JBL Xtreme 2 tez bedzie dobrym rozwiazaniem, a dzieki funkcji funkcji JBL CONNECT+ mozna polaczyc ze soba tyle glosnikow ile chcesz. Edytowano 24 lutego 2020 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts