Pitb82 Napisano 24 lutego 2020 Napisano 24 lutego 2020 Witajcie🙂 Mam pytanie w kwestii słuchawek dokanałowych.W tej chwili słucham na zestawie s10e+iBasso DC02 + iBasso IT01 i powiem szczerze że brzmi to już naprawdę fajnie ( dziękuję dla MobyDicka za wyjaśnienie ograniczeń wynikających z bluetooth) jednak taką mam naturę że jak coś nie jest na 100% to dalej szukam.Brakuje mi w tym zestawie większej przestrzeni i że tak to ujmę masywności pokreślonej dobrym basem.Słucham głównie metalu : death,black,progresywny,doom,ogólnie wszystko co w moim uznaniu jest na tyle dobre by to słuchać w tym gatunku,i konkretne podkreślenie mocy którą przekazuje ta muzyka jest jak dla mnie konieczne w poczuciu pełnej satysfakcji z jej słuchania. Szukam i natknąłem się na tytułowe słuchawki i jestem ciekaw czy za 2krotnie większa cenę w stosunku do iBasso dostanę to czego oczekuję, a może polecacie inny produkt? Konieczne też aby ta moc nie przysłaniała detali, nie zlewały się dźwięki, wszystko było czytelne i wyraźne a dźwięki nie waliły bezpośrednio punktowo w ucho lecz dawały poczucie " szerszego" rozmieszczenia.Dziekuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów🙂 Odpisz, cytując
Recommended Posts