Adamc Napisano 19 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2008 Witam,zamarzyły mi się "wodotryski" do mojej, mocno oszczędnej w formie, wierzy Rotela 06. (wzmak i CD)Pomyślałem mianowicie o wskaźnikach wychyłowych w dodatkowym klocku, coś jak TUNie mam pojęcia czy da się coś takiego zmajstrować i podpiąć do wzmacniacze bezkolizyjnie. Chodzi też o zachowanie stylu wizualnego wierzy Rotela.Może ktoś z kolegów umie takie cuda produkować i mógłby najpierw podać orientacyjny koszt, a potem ewentualnie wykonać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 21 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2008 Można takie wskaźniki bez problemu podpiąć pod wyjścia na głośniki. W najprostszym przypadku potrzebny jest tylko prosty układ prostownika i potencjometr ustalający czułość.Jedynie wskaźniki mogą być problemem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts