tomaszekp26 #1 Napisano 23 grudnia 2008 Witam ponownie!Chcę sie dowiedzieć opini Państwa na temat jednej z części kina domowego jakim jest odtwarzacz dvd. Spotkałem sie z opiniami różnymi wśród których znalazła się tez jedna do której się najchętniej skłaniam. Otóż chcąc kupić dvd ja osobiście kieruję się zasadą że nie chce mieć problemu z kodekami i móc odczytywać wszystkie filmy. Idąc za tą regułą mam zamiar dokupić do mojego amplitunera ONKYO txsr506 odtwarzacz dvd firmy MANTA Empayor 051. Z tego co widziałem to w/w dvd posiada wyjścia na 5.1 i ma wszystko co należy żeby grać wszystko. Jakie są Państwa opinie na temat powyższego pomysłu zakupu tegoż dvd ??? Jakie uwagi posiadacie Państwo, jako użytkownicy many ?proszę o opinię i dziękuję Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fisiu #2 Napisano 23 grudnia 2008 Manta jak dla mnie świetny wynalazek, kupiłem pół roku temu i wrażenia super. Czyta wszystko co się da nie miałem z nim jak dotąd żadnych problemów. Solidne wykonanie no i zachęcająca cena, ja osobiście polecam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaszekp26 #3 Napisano 23 grudnia 2008 Witam !Dziękuję za odpowiedź - rozumiem że posiada Pan Mante 051 ? Jeśli tak to prosze o informacje odnośnie wykorzystania wejść na kartę oraz USB - słysałem różne opienie o tym czytnikach - jak Pan je ocenia Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niunio00 #4 Napisano 23 grudnia 2008 (edytowany) Witam Ja tez wlasnie jestem zainteresowany kupnem Manty 051:) Slyszalem duzo dobrych opini, i pzrede wszystkim to ze chodza wszytskie Napisy, na moim obecnym Philipsie nie dzialaja napisy w niektoreych filmach, moze to wadliwa kompresja ale ni wydaje mi sie, dlatego bede je sprzedawal i biore sie za Mante:) Edytowano 24 grudnia 2008 przez muzyczny_gość używaj proszę funkcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach