bobber Napisano 23 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2008 witam.szukam pomocy. jezeli chodzi o sprzet grajacy jego dobor i wogole to jestem zielony.mam zamiar zamontowac 2 glosniki (150watt) po wzmacniacz (300watt)problem polaga na tym ze nie wiem jakiej mocy glosniczki i wogole jakie.. co proponujecie.. mysle o czyms z allegro.nie chce duzo kasy wydac.. ale chcialbym zeby sprzecik byl glosny i nie pierdzial.myslalem o tym wzmacniaczu:http://www.allegro.pl/item505994930_nowy_w...klep_gw_fv.htmlwiem ze podobny temat juz jest.. ale nie chcialem juz tam mieszac.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2008 Cześć nie wiem co to za wynalazek ale jak odejmiesz to zero z konca zostanie 15Watt i to może być trafne Napisz moze wiecej jezeli jestes zielony czy masz cos sprecyzowanego, czy wszystko na chybił trafił ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 no wiec. chce pod siedzenie (kufer) wstawic wzmacnacz i 2 glosniki. o mocy takiej zeby blo slychac nawet jak jest zamkniety.. i mysle ze 2x 120/150 watt glosniki starczy.. teraz tylko kwestia jakie i wzmcniach.. nie chce fortuny wydawac. nie wiem jak cenowo dobre glosniczki sie zaczynaja.. oczywiscie nie musi byc nic firmowego. maja poprostu byc dobre. jakies propozycje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 o co takiego mi chodzi:http://images.google.pl/images?hl=pl&q...sa=N&tab=wi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 Ale zaraz do czego ma to służyć i w czym ma to grać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 do czego ma to sluzyc.. do sluchania muzyki podczas jazdy i postoju.. ogolnie bajer i fiź xD w czym.. w skuterze. zrobie sobie polkie ze sklejki i tam je wsadze.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 oj jak w skuterze to ja nie pomogę .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 dlaczego? ;/ mi chodzi bardziej o to co mam wybrac. np. glosniki firmy xxx jeden 13cm srodniotonowy drugi wysokotonowy jakis tam.. bo ten wzmacniacz moze byc? czy to jakis szit? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 No bo skutera z głośnikami nie widziałem , głośniki potrzebują przestrzeni do grania - zupełnie miją się to z filozfią nagłośnienia..Co odo wzmacniacza.. to po prostu prawie wzmacniacz .a jak wiesz prawie robi wielką różnicę pozdrawiamPS. Moze znajdz jakieś forum o skuterach i tam pomogą..tu obawiam się pomocy nie dostaniesz w tym akurat temacie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 wiem . to moze inaczej. jakie glosniki bys polecal 150w z allegro? z tych tanczych. no nie mowie o tych za 10 zl bo wiadomo.. one ogolnie maja grac na postoju na otwartej przestrzeni.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 a rozmiar ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 im wieksze tym lepiej? 16 wejda bez problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 grudnia 2008 Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 JBL GTO 6507 C SCbędą grały mocno i głośno do tego odpowiedni wzmacniacz - nie takie cudo które pokazałeśNatomiast sa to głośniki do montazu w aucie ale nie wiem jak się sprawdzą do "nagłośnienia skutera"Kończe wypowiedzi w tym temacie pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobber Napisano 24 grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 grudnia 2008 oki dzieki dzieki. pozdrawiam rozniez i zycze Wesolych Swiat!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts