Grzegorz38 Napisano 5 marca 2020 Udostępnij Napisano 5 marca 2020 Witam Nie będę się rozpisywał w tym temacie mianowicie czy ktoś używał jak w tytule Opam BURR BROWN OPA627 AP Chodzi mi jaki dzwięk kształtuje, co łagodzi co ociepla itp. Podobno daje nie złe lampowe brzmienie . Jak ktoś używał proszę o opinie . Dzięki Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 10 maja 2023 Udostępnij Napisano 10 maja 2023 (edytowany) Stary temat, ale wyskoczył mi w szukajce - ktoś coś dorzuci do tematu? Szukam fajnego Opa do cedeka i wg wielu opinii właśnie 627 wymiata. Ktoś ma jakieś swoje spostrzeżenia, opinie? No dobra, przyznam się. Po obczytaniu się zamówiłem tego Opa, a pytam, bo chcę się upewnić czy nie nazbyt pochopnie postąpiłem. Zamówiłem na Audiophonics, mam nadzieję że to nie fake, bo to przecież jeden z najczęściej podrabianych opampów i jak zawsze loteria. Edytowano 10 maja 2023 przez Wito76 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts