antram Napisano 12 marca 2020 Udostępnij Napisano 12 marca 2020 Witam, Potrzebuj pomocy, zastanawiam się nad zakupem kolumn do Radmora 5100 i wpadły mi w oko takie konstrukcje. Problemem jest, że z przyczyn technicznych nie jestem w stanie ich przesłuchać. Czy któryś z forumowiczów miał styczność z tymi kolumnami i może coś o nich napisać. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację. z góry dziękuję i zapraszam do dyskusji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Polak Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 Cześć. Mam takie kolumny. Są to bardzo przyzwoite zestawy głośnikowe, zacnej angielskiej firmy. Jeżeli jesteś jeszcze nimi/ tym tematem zainteresowany to chętnie się podzielę wiedzą. Pozdrawiam. Tytus. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antram Napisano 22 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2020 Cześć Tytus, kolumny już u mnie w domu ale mam problem. Głośniki wysokotonowe nie są oryginalne i poszukuję takowych. Jesteś w stanie pomóc? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kramervs Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Ja wsadziłem SB Acoustic na góre i średnie Taga - bez przeróbek i gra zacnie w dobrych pieniądzach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts