antram Napisano 12 marca 2020 Napisano 12 marca 2020 Witam, Potrzebuj pomocy, zastanawiam się nad zakupem kolumn do Radmora 5100 i wpadły mi w oko takie konstrukcje. Problemem jest, że z przyczyn technicznych nie jestem w stanie ich przesłuchać. Czy któryś z forumowiczów miał styczność z tymi kolumnami i może coś o nich napisać. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informację. z góry dziękuję i zapraszam do dyskusji. Odpisz, cytując
Tytus Polak Napisano 3 lipca 2020 Napisano 3 lipca 2020 Cześć. Mam takie kolumny. Są to bardzo przyzwoite zestawy głośnikowe, zacnej angielskiej firmy. Jeżeli jesteś jeszcze nimi/ tym tematem zainteresowany to chętnie się podzielę wiedzą. Pozdrawiam. Tytus. Odpisz, cytując
antram Napisano 22 października 2020 Autor Napisano 22 października 2020 Cześć Tytus, kolumny już u mnie w domu ale mam problem. Głośniki wysokotonowe nie są oryginalne i poszukuję takowych. Jesteś w stanie pomóc? pozdrawiam Odpisz, cytując
kramervs Napisano 8 stycznia 2021 Napisano 8 stycznia 2021 Ja wsadziłem SB Acoustic na góre i średnie Taga - bez przeróbek i gra zacnie w dobrych pieniądzach Odpisz, cytując
Recommended Posts