krzysztof_kasprzak@onet.pl Napisano 1 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2020 Witam, zakupiłem nowy TV marki LG model 50UM7450PLA. Mam jednak stare kino domowe Panasonic SA-HT870, które nie ma żadnego wyjścia HDMI. Mam wyjście komponentowe, AUX itp. Czy jest ktoś w stanie podpowiedzieć mi jak mam podpiąć kino do TV żeby wszystko zaczęło działać? Dodam, że mam też Cyfrowy Polsat, który po podłączeniu kablem HDMI do TV działa zarówno wizja jak i audio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 1 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2020 5.1 na tym Panasonicu nie uzyskasz w żaden sposób. Dwie opcje dla stereo : 1 Wszystko po hdmi do tv i transmiter BT i po rca do aux w kinie 2 Wszystko po hdmi tv - optyk - tani dac - p[o rca do kina Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof_kasprzak@onet.pl Napisano 1 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2020 No wszystko ok, tylko jak podłączyć video do TV z amplitunera skoro nie ma tam HDMI ? Aktualnie : Cyfrowy Polsat -> LG TV = przez HDMI Do tego trzeba by podłączyć teraz wizję z Panasonic -> LG i głos z Panasonic -> LG Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 2 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2020 A bo Ty jeszcze wizjęchcesz z Panasonica .. No jak masz wyjście komponentowe to https://www.avstore.pl/kable-rgb-component/prolink-classic-cl-525-0-6m-kabel-component-3-rca.html?utm_source=ceneo&utm_medium=porownywarki&utm_campaign=prolink-classic-cl-525-0-6m-kabel-component-3-rca&Ruch z Ceneo M Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts