Er1tan Napisano 8 maja 2020 Udostępnij Napisano 8 maja 2020 Jeśli temat w złym dziale, proszę o przeniesienie. Witam. Posiadam kolumny Altus 140. Chciałbym w nich zmodyfikować trochę "górę". Szwankują mi wysokotonówki (9/40) a jak każdy wie nie grają one najlepiej Dotychczas zmieniłem + z - na właśnie wysokich tonach i da się ich słuchać. Zastanawiam się nad wymianą na Gdwt 9/100 fp lub Gdwk 9/80/1. Moje pytanie jest takie - która opcja będzie lepsza. Chciałbym aby góra była trochę delikatniejsza i nie wiem czy 9/100 nie będą za ostre, a jeśli kopułka to jakie zmiany w zwrotnicy powinienem zrobić aby to było zrobione porządnie. Z góry dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Er1tan Napisano 9 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2020 Temat do zamknięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts