damianqn Napisano 8 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2009 witam mam z 10szt. w domy cinchy NAKAMICHI GOLD PLATED i zastanawiam sie czy nie moge z nich zrobic bananow/zmiamiast bananow cinche/? bedzie jakas roznicA? oczywiscie gniazdko w scianie miałbym cinch a ...z drogiej strony kabla banany do kolumn glosnikowych/ prosze o szybka odp. POZDRAWIAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianqn Napisano 8 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2009 mogę na ''WAS'' liczyć?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 9 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2009 Jeżeli nie chcesz wydawać kasy na wtyki bananowe, a wykorzystać chinche, to czemu nie... Rozumiem że chcesz podłączyć w ten sposób gł. surroundowe...? Jeśli tak to nie powinno być różnicy. Nakamichi robi dobre wtyki, osobiście nie raz lutowałem. do surroundów przejdą, ale frontowego zestawu bym nimi nie podłączał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts