wojobb Napisano 11 maja 2020 Napisano 11 maja 2020 Witam wszystkich jako nowy użytkownik. Nie udało mi się znaleźć dobrych jakościowo średniotonowych głośników, które ładnie zagrają w kolumnach Tonsila Altus 200. W fabrycznych GDM 16/80/1, rozkładowi uległo górne zawieszenie. Szukam czegoś powiedzmy do 150-200 zł za sztukę, najlepiej, żeby miało inne niż piankowe górne zawieszenie - może butylowe? No i ma być plug and play - bez ruszania zwrotnic i rzeźbienia w obudowach. Poradźcie koledzy coś bo nie siedzę w temacie. Dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując
Marek001 Napisano 11 maja 2020 Napisano 11 maja 2020 7 godzin temu, wojobb napisał: Witam wszystkich jako nowy użytkownik. Nie udało mi się znaleźć dobrych jakościowo średniotonowych głośników, które ładnie zagrają w kolumnach Tonsila Altus 200. W fabrycznych GDM 16/80/1, rozkładowi uległo górne zawieszenie. Szukam czegoś powiedzmy do 150-200 zł za sztukę, najlepiej, żeby miało inne niż piankowe górne zawieszenie - może butylowe? No i ma być plug and play - bez ruszania zwrotnic i rzeźbienia w obudowach. Poradźcie koledzy coś bo nie siedzę w temacie. Dziękuję i pozdrawiam. https://www.skleptonsil.pl/regeneracja,p9.html Wyślij i zregenerują do stanu fabrycznego i nie musisz grzebać w zwrotnicy, no i najtaniej. Odpisz, cytując
wojobb Napisano 13 maja 2020 Autor Napisano 13 maja 2020 A mogę zamiast GDM 16/80/1 zastosować GDM 16/150/1 bez żadnych przeróbek? Proszę o odpowiedź. PS. Wysyłanie akurat tego modelu do regeneracji jest bez sensu. Koszt nowej takiej pary u nich w sklepie online z wysyłką jest o złotówkę niższy niż regeneracja. :) I nie trzeba się chrzanić w pakowanie. No chyba, że ktoś jest emocjonalnie ze swoimi związany. Tylko co z tego skoro i tak tylko kosz i magnes zostaje stary. Odpisz, cytując
Recommended Posts