Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam. Czy znajdzie sie ktos na forum kto mial realnie do czynienia z głośnikami podstawkowymi Taga Harmony Platinum B-40 SE v.2?  Malo na ich temat można przeczytać a mam okazję kupić je w dobrych pieniądzach. I ew z jakim wzmacniaczem dobrze zagrają? Szukam czegos uniwersalnego. Docelowe pomieszczenie to salon z aneksem w domku letniskowym okolo 22m2

Edytowano przez Grzegorz Drzewko
Napisano (edytowany)

Sa to nasze Polskie Chińskie kolumny grają całkiem wporządku patrząc na stosunek ceny do jakości , zwróc tylko uwage na jakosc wykonczenia czy nie sa widoczne bardzo slady kleju .

Do tych kolumn patrzać ze chcesz to na działke, uniwersalnym rozwiazaniem bedzie denon rcd-n10.

Edytowano przez DaftPunk
Napisano
2 godziny temu, Grzegorz Drzewko napisał:

Witam. Czy znajdzie sie ktos na forum kto mial realnie do czynienia z głośnikami podstawkowymi Taga Harmony Platinum B-40 SE v.2?  Malo na ich temat można przeczytać a mam okazję kupić je w dobrych pieniądzach. I ew z jakim wzmacniaczem dobrze zagrają? Szukam czegos uniwersalnego. Docelowe pomieszczenie to salon z aneksem w domku letniskowym okolo 22m2

Mogę je mieć za 1400 zl wiec cena w porównaniu do nowych 3800 dość atrakcyjna kolumny sa w swietnyn6 stanie ale nie posiadaj maskownic, niestety nie mam możliwości odsłuchu bo stoją w Niemczech u kolegi. Co do Wzmacniacza to moze byc jakaś używka do max 1500 zl która wyciśnie z Tagi wszystko co potrafią.. Jedyny warunek to pilot 

Napisano

Nowe z tego co widze mozna kupic za 2500 zł , skoro chcesz postawic używany sprzęt , czy masz mozliwosc postawienia kolumn podłogowych ?

Dali ikon 5 mozna uzywane nabyćw granicach tych kolumn co chcesz kupic , do tego uzywany wzmacniacz nada np 326 +  chromecast audio.

Napisano
44 minuty temu, DaftPunk napisał:

Nowe z tego co widze mozna kupic za 2500 zł , skoro chcesz postawic używany sprzęt , czy masz mozliwosc postawienia kolumn podłogowych ?

Dali ikon 5 mozna uzywane nabyćw granicach tych kolumn co chcesz kupic , do tego uzywany wzmacniacz nada np 326 +  chromecast audio.

Wzmacniacz moge odkupić od znajomego jemu nie przypadł do gustu jest jeszcze na gwarancji i chce za niego 1800zl, nie weim czy to dobra cena za niego? Niestety muszą być podstawki brak miejsca w domku.