Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Jak myślicie czemu na tym portalu nie ocenia się, nie pisze w ogóle o wszelakim sprzęcie firmy onkyo np. amplitunery itp. Zupełnie tego nie rozumiem bo firma jest niewątpliwie w czołówce w branży audio. Ba! Nawet ostatnio wyczytałem że to oni zapoczątkowali takie formaty jak DTS itp. Czekam na sugestie icon_smile.gif
Napisano
Jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Zastanawia mnie natomiast jak "AUDIO" jako przedstawiciel EISA na Polskę
przełknie i czy będzie informowało czytelników jeżeli Onkyo coś wygra ?
Bo co jakiś czas to mu (Onkyo)się udaje właśnie na EISA..................?

Co o tym myślicie ?

Zastanawiającym jest swoją drogą brak testów,wzmianek itp o Onkyo
w tym czasopiśmie.
Wstawiają testy jakiejś g.....j Kody ....,a o w/w "cisza jak po śmierci organisty"
Hmmmm !?
Napisano
No właśnie. I w redakcji zapadła cisza ... icon_smile.gif Pewnie myślą że jesteśmy przedstawicielami EIC'a haha icon_smile.gif Nie wątpię w inteligencję forumowiczów na audio.com ale jakoś wcześniej nie widziałem takich pytań icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
lukasz_pro-Wybierz się do sklepu i posłuchaj tego zestawu...a będziesz wiedział czy ci odpowiada
Nie słyszałem go i nic nie mogę poradzić-choć ONKYO pięknie gra więc może akurat...?

Też już dawno zauważyłem,że nie ma ani słowa o (sami wiecie jakim sprzęcie -sic!)
ale nie odważyłem się poruszyć tego tematu z obawy ,że mnie namierzą i zlikwidują.
żarty ,żartami-DLACZEGO NA STRONACH "AUDIO" NIE ISTNIEJE FIRMA ONKYO.!?!

Czy ktoś mógłby udzielić rzeczowej odpowiedzi ??? Edytowano przez RoRo
Bardzo proszę używać opcji "EDYTUJ" zamiast dodawać kolejny post...
Napisano
Sorki. Napisałem to do tematu postu, do Pana mike196. Nie miałem na myśli Ciebie i gazety AUDIO. A jeśli chodzi właśnie o gazetkę, to może Panowie sa zbyt leniwi i rozwydrzeni ,by poszukać jakiegoś klocuszka ONKYO??? Może czekaja, aż ktoś wyśle do nich coś do testów....
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam!
Ładnych parę lat temu dystrybutor Onkyo firma E.I.C, wprowadziła bojkot krajowych mediów (prasy fachowej). To dystrybutor w większości wypadków, zgłasza swoje produkty do recenzowania na łamach prasy.
Pozdrawiam