GrzesiekOpowiada Napisano 18 maja 2020 Udostępnij Napisano 18 maja 2020 Dzień dobry, Miło mi dołączyć do forum i napisać swojego pierwszego posta. Od kiedy pamiętam interesowała mnie technologia, a teraz gdy siedzi się w domu i ma się trochę więcej wolnego czasu pojawiają się różne pomysły. Dlatego jeden postanowiłem zrealizować i założyłem kanał na YouTube. Nie jestem ekspertem, tylko pasjonatem/hobbystą. Dlatego w pewnych kwestiach mogę nie był do końca ścisły. Po prostu mówię tak jak rozumiem Jeśli ktoś miałby komentarze lub pomysły to zapraszam do dyskusji, a następnych odcinkach postaram się wcielać dobre rady w życie i się usprawniać. Moją opowieść zaczynam od magnetofonów DAT - dzisiaj już mało stosowanej technologii. Jeśli kogoś zainteresowałem, to serdecznie zapraszam. Linki poniżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 18 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 18 maja 2020 (edytowany) Dzisiaj kolejny odcinek: https://youtu.be/zAZl4j2dQYk Edytowano 18 maja 2020 przez GrzesiekOpowiada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 21 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2020 Zapraszam na kolejny odcinek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 28 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2020 Zapraszam na kolejny odcinek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 30 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 maja 2020 Jakby ktoś miał uwagi/sugestie to zapraszam do dyskusji. Tworząc kolejne produkcje chciałbym się stopniowo uczyć i poprawiać. Z góry dziękuję! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 21 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 czerwca 2020 Zapraszam na kolejny odcinek kontynuujący temat nagrywania na DAT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 7 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 października 2020 Zapraszam na kolejne dwa filmy: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 12 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 21 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 października 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 5 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 listopada 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekOpowiada Napisano 17 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts