GrzesiekOpowiada #1 Napisano 18 maja 2020 Dzień dobry, Miło mi dołączyć do forum i napisać swojego pierwszego posta. Od kiedy pamiętam interesowała mnie technologia, a teraz gdy siedzi się w domu i ma się trochę więcej wolnego czasu pojawiają się różne pomysły. Dlatego jeden postanowiłem zrealizować i założyłem kanał na YouTube. Nie jestem ekspertem, tylko pasjonatem/hobbystą. Dlatego w pewnych kwestiach mogę nie był do końca ścisły. Po prostu mówię tak jak rozumiem Jeśli ktoś miałby komentarze lub pomysły to zapraszam do dyskusji, a następnych odcinkach postaram się wcielać dobre rady w życie i się usprawniać. Moją opowieść zaczynam od magnetofonów DAT - dzisiaj już mało stosowanej technologii. Jeśli kogoś zainteresowałem, to serdecznie zapraszam. Linki poniżej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #2 Napisano 18 maja 2020 (edytowany) Dzisiaj kolejny odcinek: https://youtu.be/zAZl4j2dQYk Edytowano 18 maja 2020 przez GrzesiekOpowiada Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #3 Napisano 21 maja 2020 Zapraszam na kolejny odcinek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #4 Napisano 28 maja 2020 Zapraszam na kolejny odcinek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #5 Napisano 30 maja 2020 Jakby ktoś miał uwagi/sugestie to zapraszam do dyskusji. Tworząc kolejne produkcje chciałbym się stopniowo uczyć i poprawiać. Z góry dziękuję! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #6 Napisano 21 czerwca 2020 Zapraszam na kolejny odcinek kontynuujący temat nagrywania na DAT. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #7 Napisano 7 października 2020 Zapraszam na kolejne dwa filmy: Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #8 Napisano 12 października 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #9 Napisano 21 października 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #10 Napisano 5 listopada 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzesiekOpowiada #11 Napisano 17 grudnia 2020 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach