borys Napisano 30 lipca 2020 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2020 Troszkę z opóźnieniem ale cały zestaw już zmontowany. Co do samego suba to zakochałem się od pierwszego usłyszenia, mocy jest aż nad to, polecam wszystkim którzy się wahają. Natomiast w samych monitorach musiałem wyłączyć system SDB bo już nie było potrzeby, samo brzmienie na metalowych standach diametralnie zmieniło brzmienie. Niby te same monitory a zupełnie nie do poznania. Sub wylądował jak wspominałem w rogu pokoju pod skosem przodem na pokój, ale po samym dźwięku trudno go namierzyć, poza tym że fajnie kanapa drży. Dzięki za wskazówki pozdrawiam borys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosge Napisano 30 lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 lipca 2020 (edytowany) Dnia 1.06.2020 o 09:00, borys napisał: Edytowano 30 lipca 2020 przez fosge Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 4 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2020 Puki co zostanę z tym Tannoyem ale za jakiś czas kto wie, apetyt rośnie w miarę słuchania. Chociaż w bloku to nie poszalejesz, u mnie o tyle plus że mieszkam na parterze, mieszkanie szczytowe więc sąsiedzi tylko na górze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fredd998 Napisano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2020 A widzisz... 👍 To teraz czekam na fotkę z obecnego ustawienia. U mnie pierwsze piętro ale jakoś sąsiadką nie ma problemu z subem a z biegającymi dziećmi po pokoju 😑 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 5 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2020 Mi też dzieciak biega po suficie, wystarczy troszkę potencjometr podkręcić i już nie słychać. Fajnie też że znalazłem w kolorze pod moje monitory. Wygląda jak fabryczny zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts