Rafal K. Napisano 20 czerwca 2020 Napisano 20 czerwca 2020 Witam serdecznie, w ostatnim czasie zakupiłem Beyerdynamic DT900 w wersji 32Ohm z których jestem bardzo zadowolony dźwiękowo. Minus jest tylko jeden - kabel. Jest tylko 3m prosty kabel, który czasami jest zwyczajnie nieporęczny kiedy słucham np z iPada. Możecie podesłać kontakt do kogoś, kto zajmuje się przeróbką tego typu sprzętów? Myślę nad ucięciem kabla jakieś 15cm od osadzenia w słuchawkach i dorobieniem końcówki żeńskiej jack 3.5mm aby można było podpinać różne kable, np spiralną 1m lub prosty 3m (coś jak w AT ATH-M50x). Zależy mi na profesjonalnej przeróbce, która będzie trwała, zrobiona schludnie, minimalistycznie oraz przede wszystkim nie wpływała na to jak grają słuchawki. Z góry dziękuje za podesłania jakiegoś kontaktu. Pozdrawiam, Rafal Odpisz, cytując
Rafal K. Napisano 20 czerwca 2020 Autor Napisano 20 czerwca 2020 To się nazywa konkret :)! Dziękuje bardzo za info :). Odpisz, cytując
Recommended Posts