ikswezclam Napisano 11 lipca 2020 Napisano 11 lipca 2020 Witam Całe życie słuchałem muzyki na komputerowych pierdziawkach, udało mi się okazjonalnie dostać dość mocarny sprzęt - Eminance Kappa Dj Pa Sound System 15 Inch Speakers Cytat SPECIFICATION Nominal Basket Diameter15", 381 mm Nominal Impedance*8 Ω Power Rating* Program Power900 W Watts450 W Resonance33 Hz Usable Frequency Range52 Hz - 2.3 kHz Sensitivity*100.5 dB Magnet Weight80 oz. Gap Height0.375", 9.5 mm Voice Coil Diameter3", 76 mm - CHEVIN research A1000 linear amplifier Cytat RMS Power Output into 8Ω (per channel)350 W into 4Ω (per channel)600 W Number of Channels2 Power Bandwidth +0db, -3db2 Hz – 80 kHz Slew Rate in Excess of75 V / µS Gainx 50 Chciałbym jako źródło używać komputera oraz komórki, słabo się znam ale z tego co się zorientowałem, będę potrzebował mixera głównie po to by wzmocnić sygnał dzwięku z telefonu. Czy moglibyście polecić jakiś mixer spełniający to zadanie i pasujący do tej konfiguracji? Jedyne kable jakie na ten moment posiadam to XLRy z ampa do głośników. Odpisz, cytując
Recommended Posts