kowallosu Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia 22 godziny temu, Marzena RF napisał: nie sprawdzalam innego zrodla. Ktos proponuje converter HDMI z tv do optycznego na amplifier. Tez uwazasz ze moze pomoc? jesli tak, moze podpowiesz jaki. dzięki bardzo wszystkim za odpowiedzi Dzięki bardzo za sugestie. Czy przez blutooth bedzie o wiele gorsza jakosc dzwieku? Kup najprostszy dac lub taki konwerter. ogolnie nie napalalbym sie na wysoka jakosc z telewizora jako zrodla. zastanowilbym sie tez nad urzadzeniem typu wiim ultra, o ile nie masz streamera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marzena RF Napisano Niedziela o 13:05 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:05 Dnia 17.04.2025 o 16:37, kowallosu napisał: Kup najprostszy dac lub taki konwerter. ogolnie nie napalalbym sie na wysoka jakosc z telewizora jako zrodla. zastanowilbym sie tez nad urzadzeniem typu wiim ultra, o ile nie masz streamera. Naprawione, oba OPT1 i OPT2 na amplifikatorze miałam istawione na LOW, przestawiłam na HIGH i jest perfect Dnia 28.08.2020 o 04:51, nevellan napisał: Cześć, Mam połączony wzmaczniacz Cambridge CXA81 do tv za pomocą kabla optycznego. Czasami w losowych odstępach słyszę przerywanie dźwięku. Co może być przyczyną? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 minutę temu, Marzena RF napisał: Naprawione, oba OPT1 i OPT2 na amplifikatorze miałam istawione na LOW, przestawiłam na HIGH i jest perfect Hej ja mam QUAD artera solus- ustawiłam OPT 1 i OPT2 na HIGH. Dnia 17.04.2025 o 16:37, kowallosu napisał: Kup najprostszy dac lub taki konwerter. ogolnie nie napalalbym sie na wysoka jakosc z telewizora jako zrodla. zastanowilbym sie tez nad urzadzeniem typu wiim ultra, o ile nie masz streamera. Naprawione Dnia 1.01.2021 o 11:48, Czaaart napisał: Cześć, zapytam tak z ciekawości czy komuś udało się znaleźć przyczynę przerywającego dźwięku z telewizora po optycznym? Mam podobny problem, jak podłącze tv LG po optycznym do mojego daca audiolab mdac to przerywa, sprawdziłem różne przewody na każdym jest tak samo. Inne źródła podpięte do tegoż daca optykiem działają bez problemowo postawiłbym w 100% na problem z TV gdyby nie fakt, że ten sam tv podpięty do taniego daca fiio działa bez zarzutu. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną takiego problemu? Mam quad artera- opt 1 i opt 2 mialam ustawione na low- zmienilam na high i dziala 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowallosu Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu @Marzena RF extra, że sobie poradziłaś. Czyli to jednak był inny problem, nie wpadłem na to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts