Toni Napisano 22 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2009 WitamKonfiguracja:Laptop Asus F3Sg z współdzielonym złączem słuchawkowym z SPDIF podłączony kablem optycznym z przejściówką na mini jacka do amplitunera Yamaha rx-v663.Problem występuje przy słuchaniu muzyki dźwięk leci z wszystkich głośników a sub tak jakby nie działał bo lekko coś tam się głośnik rusza ale nie jest to słyszalne. Przy filmach DVD oraz divx sub normalnie chodzi.System operacyjny: VistaProszę o jakieś sugestie bo brakło mi już pomysłówPowyższy problem występuję u brata, a ja mam bardzo podobną konfiguracje i u mnie to działa normalnie, różnica jest w karcie dźwiękowej i to że ja mam podłączony kablem Coaxial a nie optycznym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 22 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2009 Chciałbym zobaczyć taką przejściówkę na mini jacka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toni Napisano 22 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2009 Cytat Chciałbym zobaczyć taką przejściówkę na mini jacka http://www.nokaut.pl/oferta/przejsciowka-j...-pozlacana.htmlna życzenie i dziękuję że odpowiedź do tematu:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 24 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2009 Przepraszam nie zrozumiałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts