JamesLucas Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 Cześć, mam pytanie dotyczące sterowania poziomem głośności z poziomu urządzeń zewnętrznych takich jak telefon, tablet - gdy dzwiek jest przesylany przez bluetooth do wzmaczniacza Cambridge CXA81 - czy jest to możliwe? Pytam się, gdyż poziom glośności mogę zmieniać tylko z poziomu wzmacniacza, gdy przesuwam suwak glośności np w telefonie - nic się nie dzieje - poziom głośności sie nie zmienia, mimo że na ekranie telefonu widać, że się zmienił. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 września 2020 Udostępnij Napisano 11 września 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JamesLucas Napisano 14 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2020 Dnia 9/11/2020 o 3:01 PM, JamesLucas napisał: Hi, I have a question about controlling the volume level from external devices such as a phone, tablet - when the sound is sent via bluetooth to the Cambridge CXA81 amplifier - is it possible?omegle xender I am asking because the volume level can only be changed from the amplifier level, when I move the volume slider, e.g. on the phone - nothing happens - the volume level does not change, although on the phone screen you can see that it has changed. Shipped from my SM-G965F using Tapatalka dziękuję, mój problem został rozwiązany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justinzzz Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 (edytowany) Na moim drugim telefonie LG G6 poziom głośności można regulować bez żadnych zmian w konfiguracji. Ale tak nie jest w przypadku Samsunga S9 Plus. Instrukcja > Punkt 9 customwritingz.net Instrukcja > Edytowano 30 marca 2021 przez justinzzz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts