mkk Napisano 26 stycznia 2009 Napisano 26 stycznia 2009 Witam wszystkich.Jest to mój pierwszy post na tym forum. Zwracam sie do Was z pytaniem : Na chwile obecną mam monitorki Magnaty Mig Ribbon 3 podpięte pod Kenwooda A-93 oraz CD Technicsa . Mam okazję kupić kolumny podłogowe TNA century 7.1 , takie jak w linku : http://www.tna-systems.de/systeme_century.htm . Przody tylko. Używki , z tym że bardzo ładne , w dobrej cenie . I teraz tak : czy ktokolwiek wie jak te kolumienki grają i co to za firma ? Szukałem po necie , niewiele , a na polskich stronach to już praktycznie zero informacji. Do tego u mnie z niemieckim nietęgo , mocno nietęgo . Gdybym się jednak zdecydował, mam następny dylemat : czy wzmacniacz da rade ? Te podłogówki już wyglądają trochę poważniej ....Gdyby nie dały rady , to mam do wyboru : Onkyo 8420Kenwooda KA-87Denona 680R Co z tej trójki najbardziej by podpasowało ? Pisze że z tej trójki, bo wtedy brałbym z tego samego źródła co kolumny , w rozsądnej cenie . Proszę więc nie podawajcie innych propozycji I czy zestaw TNA + np Onkyo grałby zdecydowanie lepiej niż obecny ? Pokój 20 m , słucham raczej cięższej muzyki ( meal , rock ) , oczywiscie podpiąłbym jeszcze DVD do filmów , ale to nie jest priorytetem . Głownie muzyka . Z góry dzięki za opinie . Odpisz, cytując
kazalski Napisano 26 stycznia 2009 Napisano 26 stycznia 2009 z tego linka wynika ze te glosniki kosztuja niecale 2500 euro .. i chcesz je podpinac do onkyo za 250 zl ?? Odpisz, cytując
mkk Napisano 26 stycznia 2009 Autor Napisano 26 stycznia 2009 katologowo , tym sie nie sugeruj. Napisałem że w dobrej cenie je moge mieć , a że w zestawie jest do wyboru 1 z 3 ..... Kwestia wyboru najlepszego. Odpisz, cytując
kazalski Napisano 26 stycznia 2009 Napisano 26 stycznia 2009 Modelu kenwooda nie znam ale miedzy denonem a onkyo to zdecydowanie denon. ten onkyo to jakas strasznie budzetowa produkcja :] Odpisz, cytując
Recommended Posts